fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/ro/resources/image-hotel_photo?id=27287569

Detalii

Sphinx Aqua Park Beach Resort

Hurghada, Egipt

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-05-05

Check Out - 2023-05-12

7 Nopti

Localizare: Hotelul este situat la numai 5 minute cu masina de cartierul central Sakkala din statiunea Hurghada si la aproximativ 8 km distanta de aeroportul international. 

Tip masa: All Inclusive.

Facilitate hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor o gama variata de facilitati: receptie deschisa non stop, aer conditionat, camera de bagaje, schimb valutar, vestiare, lift, seif, magazin de suveniruri si cadouri, minimarket, magazine, salon de frumusete, room service, bar, 3 restaurante (bufet si a la carte), snack bar, gratar,  serviciu de calcat, spalatorie, WiFi gratuit in zone publice, parcare publica gratuita fara rezervare, acces la plaja, zona de plaja privata, gradina, piscina in aer liber, spa si centru de wellness, baie turceasca, baie de aburi, sala de fitness, sauna, cada cu hidromasaj sau jacuzzi, club pentru copii, aqua park, sporturi nautice, animatori, darts, biliard, teren de joaca pentru copii, tenis de masa, teren de tenis, karaoke, club de noapte.  Barul Sunset ofera o priveliste superba a Marii Rosii si cocktailuri savuroase. Cafeneaua hotelului ofera programe de divertisment si narghilea. Pe acoperis este amplasat un modern centru spa cu vedere la mare. Cele 3 restaurante, 3 piscine si parcul acvatic completeaza oferta tentanta de vacanta a acestui hotel.

Facilitati camera: Camerele hotelului au mobilier elegant au balcoane cu vedere la gradina, la piscina  sau la mare, dotate cu aer conditionat, minibar, TV, seif, telefon, birou, garderoba, aparat pentru prepararea de ceaiului sau a cafelei, baie complet utilata.

Pagina web: http://www.sphinxresort.xyz/ 

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.