fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/assets/1.0/ctx/layout/33108/images/oferte_front/Last-minute.jpg

Detalii

Anna Apts

Heraklion, Grecia

Plecare din: Cluj Napoca, Romania

Check In - 2023-06-20

Check Out - 2023-06-27

7 Nopti

Descriere: Anna Apartments este un aparthotel traditional situat in statiunea Kokkini Hani.

Localizare: Anna Apartments este situat la 14 km de statiunea cosmopolita Hersonissos, la 10 km de aeroport si la 13 km de capitala Heraklion.

Plaja:  Anna Apartments este situat la 50 m de plaja premiata cu Blue Flag. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Sporturi acvatice contra cost.

Dotari camere: Anna Apartments dispune de 26 de unitati de cazare intre 28 mp si 45 mp de mai multe categorii: camere single, camere duble, camere triple si apartamente cu un dormitor. Toate sunt dotate cu aer conditionat (contra cost, 5 euro/zi), wi-fi gratuit, telefon, seif gratuit, TV, frigider, fierbator electric, facilitati pentru facut cafea, mini frigider, mini bar (cu plata), baie cu cada, uscator de par, papuci de casa, balcon/terasa. Apartamentele au o mini bucatarie echipata cu toate cele necesare, ideala pentru turistii ce prefera sa gateasca singuri.

Facilitati: Anna Apartments ofera clientilor sai receptie 24 de ore, salon cu TV, camera pentru bagaje, sala pentru servit micul dejun, cafenea, parcare, prosoape pentru plaja (cu plata), sezlonguri si umbrele pe plaja (cu plata), cabine de schimb pe plaja, salvamar, inchirieri de masini, coafor (la cerere, cu plata), prim ajutor (la cerere), doctor (contra cost). Pentru infanti se asigura paturi si scaune ( la cerere, gratuit).

Clasificare oficiala: 2 stele 

Pagina web: https://www.hotelannakokkini.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.