fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/assets/1.0/ctx/layout/33108/images/oferte_front/Last-minute.jpg

Detalii

Pela Sofia Apartments (Crete)

Heraklion, Grecia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2023-06-06

Check Out - 2023-06-13

7 Nopti

Descriere Pela Sofia Apartments este un mic hotel de apartamente, complet echipat cu studiouri mobilate si apartamente cu un dormitor, ideale pentru cazarea cu self-catering . Toate unitatile au o zona mica de luat masa si o chicineta, o baie privata cu dus si un balcon mobilat sau terasa. Un restaurant intern, un snack bar si o piscina cu jacuzzi sunt, de asemenea, oferite pentru petrecerea timpului liber al oaspetilor.

Localizare: Situat pe drumul de plaja in centrul orasului Stalida, la doar 80 m de plaja cu nisip si la aproximativ 32 km de orasul international Heraklion aeroport.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (contra cost), seif (contra cost), TV cu ecran plat (canale prin satelit), chicineta (frigider, fierbator electric, ustensile de bucatarie), fier si masa de calcat (la cerere si in functie de disponibilitate), suport pentru haine, masa si scaune, dus, uscator de par, balcon/terasa, serviciu de menajera (de 5 ori pe saptamana), schimbare prosoape (de 2 ori pe saptamana), schimbarea lenjeriei (de 2 ori pe saptamana)

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge cu terasa, lift, camera pentru bagaje, zona de lounge cu TV, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), piscina exterioara cu jacuzzi (09:00-19:00), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina) taxa la plaja de catre un tert extern), terasa la soare, gradina.

Clasificare oficiala: 3 stele 

Pagina Web : https://pelasofia.com/el

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
-0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
-1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
-0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.