fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/ro/resources/image-hotel_photo?id=1791065

Detalii

Holiday City

Antalya, Turcia

Plecare din: Arad, Romania

Check In - 2023-06-01

Check Out - 2023-06-08

7 Nopti

www.holidaypointhotelspa.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Kumkoy, la 10 km distanta fata de orasul Side si la 55 km fata de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 252 camere, dintre care: camere standard (27m ², 2 +1 pers.), 6 Camere Family (45m ², max.4pers.) si 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus si uscator de par, sistem “split” de aer conditionat, telefon direct, mini-bar (cu plata), seif (cu plata), TV satelit si canale de muzica, balcon.

SERVICII:
All inclusive - bufet la micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa-amiaza, cina, toate bauturile locale alcoolice si non alcoolice, cafea, ceai, sucuri de fructe concentrat, restaurante A'la Carte cu rezervare în prealabil si doar o data pe sejur. Nu sunt incluse in conceptul all inclusive: bauturile de import, sucurile naturale de fructe, toate produsele alimentare si bauturile dupa ora 23.00.

FACILITATI:
Restaurant principal, restaurante A'la carte: Osmali si Balik, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja. Serviciile medicale, spalatoria si curatatoria, telefonul, faxul, internetul, jocurile pe calculator, centru comercial, coaforul, serviciul “rent a car” sunt cu plata.

PLAJA:
 Plaja este privata, de nisip, la 150 m de hotel,cu sezlonguri si umbrelute contra cost.

SPORT si divertisment:
Hotelul dispune de piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, tobogane, centru de fitness, sauna, baie turceasca, tenis de masa. Sporturile nautice, masajul, biliardul sunt cu plata. Se organizeaza programe de divertisment în timpul zilei si seara program artistic.