fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/assets/1.0/ctx/layout/33108/images/oferte_front/Last-minute.jpg

Detalii

KLEOPATRA RAMIRA HOTEL

Antalya, Turcia

Plecare din: Iasi, Romania

Check In - 2023-09-14

Check Out - 2023-09-21

7 Nopti

Descriere:Localizat in centrul statiunii Alanya, Hotelul Kleopatra Ramira ofera servicii de patru stele in regim all inclusive si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum transfer gratuit catre plaja, umbrele si saltele gratuite pe plaja, piscina cu tobogan pentru copii, un centru SPA si Wellness cu baie turceasca, sauna si sala de fitness.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Proprietatea este localizata la aproximativ 1 km distanta fata de centrul istoric al statiunii, care abunda in viata de noapte, magazine si distractie. Aeroportul International Antalya (AYT) se afla la 123 km distanta fata de Kleopatra Ramira

Dotari camere: Kleopatra Ramira Hotel cuprinde 143 camere complet mobilate si echipate (camere duble, camere family, suite si camere economice), disponibile in trei corpuri diferite, ideale pentru a caza cupluri sau familii cu copii.

Dotarile standard includ baie privata cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, aer conditionat cu termostat individual, seif, minibar, TV LCD cu receptie satelit, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, conexiune Wi-Fi gratuita.

Facilitati hotel: Localizat in centrul statiunii Alanya, Hotelul Kleopatra Ramira ofera servicii de patru stele in regim all inclusive si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum transfer gratuit catre plaja, umbrele si saltele gratuite pe plaja, piscina cu tobogan pentru copii, un centru SPA si Wellness cu baie turceasca, sauna si sala de fitness.

In cadrul hotelului Kleopatra Ramira exista un restaurant, unde se pot servi toate mesele in stil bufet, pe tot parcursul zilei. Meniul include preparate culinare cu specific turcesc si international. Barul de la piscina ofera oaspetilor o gama variata de bauturi racoritoare, alcoolice, cafele, cocktailuri si gustari usoare.

Printre facilitatile hotelului se numara spectacole de divertisment, acces la piscine si tobogan, club pentru copii si loc de joaca, sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape gratuite pentru piscina si/sau plaja, sauna, baie turceasca (hammam), sala de fitness.

Plaja: Kleopatra Ramira Hotel pune la dispozitia oaspetilor un serviciu de transfer gratuit de la si catre faimoasa Kleopatra Beach. Mai mult decat atat, proprietatea ofera sezlonguri, umbrele si saltele gratuite tuturor oaspetilor cazati.

Clasificare oficiala: 4 stele

Pagina web: https://www.ramirahotels.com/kleopatra/en 

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.