fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/assets/1.0/ctx/layout/33108/images/oferte_front/Last-minute.jpg

Detalii

Kleopatra Remi Hotel

Antalya, Turcia

Plecare din: Constanta, Romania

Check In - 2023-06-07

Check Out - 2023-06-14

7 Nopti

Descriere: Hotelul REMI este un hotel de dimensiuni mai mici, avand 82 de camere, situat in orasul Alanya, aproape de zona istorica a orasului si de celebra plaja Kleopatra. 

Tip masa: All Inclusive

Localizare :Hotelul este situat in Alanya, la 500 m fata de centrul orasului, la 42 km de aeroportul Gazipasa Alanya si la 124 km fata de aeroportul din Antalya.

Plaja:Oaspetii au acces la celebra plaja publica Kleopatra Beach situata la aproximativ 250 m fata de hotel. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele la plaja sunt contra cost. 

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, TV LCD, balcon, baie cu cabina de dus, uscator de par, telefon, seif (contra cost), mini bar (contra cost).

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant, lobby, bar, internet wireless, piscina exterioara, umbrele si sezlonguri la piscina, sala de conferinte, baie turceasca, sauna, masaj, sala de fitness, biliard, mini market, servicii de curatatorie. 
Servicii cu plata: mini bar, seif, toate bauturile servite dupa ora 23:00, toate bauturile de import, fresh-uri din fructe, inghetata, cafea turceasca, umbrele, sezlonguri si prosoape la plaja, servicii de curatatorie, masaj si alte tratamente, sauna, baie turceasca, telefon.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie; 
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina web: www.remi.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.