fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/ro/resources/image-hotel_photo?id=28723011

Detalii

Stella Beach Hotel

Antalya, Turcia

Plecare din: Arad, Romania

Check In - 2023-06-01

Check Out - 2023-06-08

7 Nopti

www.hotelstellabeach.com

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Okurcalar, la 25 km de Side, la 35 km de Alanya si la 90 km fata de aeroportul din Antalya.
 
Cazare: Hotelul are un numar total de 247 camere: camere Standard (un dormitor, o baie, max.2+1pax), camere family cu paturi suprapuse (un dormitor spatios cu pat matrimonial si paturi suprapuse, max.2+2pax).  Toate camerele au bae privata cu cada sau dus si uscator de par, aer conditionat tip split, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic numai cu apa), seif (contra cost), TV prin satelit, balcon.

Servicii: All inclusive tip bufet deschis la micul dejun, mic dejun tarziu, gustari dimineata si dupa amiaza, pranz, cina, toate bauturile locale alcoolice si nonalcoolice pana la ora 24.00, restaurant A'La Carte o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile de import, sucurile naturale din fructe, toate bauturile in discoteca, bauturile in lobby bar dupa ora 24.00, toate bauturile imbuteliate, inghetata, cocktail-urile, espresso si capucino.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte Otoman si Italian, bar in lobby, snack bar la piscina. Contra cost: serviciile medicale, baby sitting, spalatorie, telefon, fax, internet, coafor, magazine. Coonexiunea la internet Wi-Fi in lobby este disponibila gratuit.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip si pietricele, sezlonguri, umbrelute si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:  Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, trei tobogane, baie turceasca, sauna, centru fitness, volei pe plaja, tenis de masa. Contra cost: masaj, biliard, sporturi nautice.
Se organizeaza programe de divertisment si competitii in timpul zilei, spectacole seara; Mini club pentru copii (4-12 ani) cu programe diversificate in timpul zilei si seara.
Renovat: 2015