fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/ro/resources/image-hotel_photo?id=37672352

Detalii

Crystal Boutique Beach Resort

Belek, Turcia

Plecare din: Iasi, Romania

Check In - 2023-06-15

Check Out - 2023-06-22

7 Nopti

 www.crystalhotels.com.tr

Hotelul este destinat adultilor (peste 16 ani).

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Bogazkent, la 40 km de aeroportul Antalya si la 50 km de centrul orasului.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 76 camere repartizate in 14 cladiri cu 2 etaje : camere standard (21mp, un dormitor, o baie, max 3pax); camere superior (44mp, doua dormitoare separate, o baie, max.4 pax ).Toate camerele au baie cu cabina de dus; uscator de par; telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu bauturi racoritoare), seif, gresie, TV satelit si canale de muzica, internet WI-FI cu viteza pana la 56Kbps, balcon.
Turistii cazati la acest hotel vor putea folosi toate facilitatile si serviciile de la Crystal Family Resort & Spa.
Exista si serviciu de shuttle gratuit la fiecare 30 minute intre orele 07.00 – 23.00 pt. un drum de 2 minute.



SERVICII:
Ultimate all inclusive - 24h servicii de masa si bauturi, bautura traditionala turceasca- sherbet la  sosire, mic dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina, bufet dietetic, bufet pentru copii, gustari in timpul zilei, cina in restaurante A la Carte (Mexico, Istanbul, Halicarnassus) cu rezervare in avans si o singura data pe sejur (copiii sub 7 ani nu au acces), inghetata intre orele 17.00-19.00, dupa amiaza prajituri, ceai si cafea, bauturi locale si standard din import alcoolice si racoritoare.
Nu sunt incluse in concept: bauturile alcoolice premium, vinurile speciale si internationale, room service, sucurile naturale din fructe,bauturile imbuteliate,  bauturile din import intre orele 01.00- 10.00, restaurantul A la Carte Venezia.

FACILITATI:
Restaurant principal Lalezar, restaurante A la Carte: Mexico (cu specific mexican), Istanbul (cu specific turcesc), Venezia (cu specific italian), Halicarnassus (cu specific mediteranean)sunt cu rezervare in avans si o data pe sejur. 7 baruri pe intreg teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, coafor, magazine, telefon, fax, internet cafe si jocuri pe calculator, rent a car.WI-FI internet cu viteza de pana la 56 Kbps in intreg hotelul este gratuit.

PLAJA:
Plaja privata de nisip sezlonguri, umbrele gratuite si prosoape de plaja ( cu depozit).

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti, terenuri de tenis, volei, baschet, volei pe plaja, mini golf, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi. Contra cost: masaj, sporturi nautice, centru SPA & Beauty, piscina SPA, sporturi nautice motorizate, nocturna si echipamentele pentru terenurile de tenis, bowling, biliard si jocurile pe computer, terenurile de fotbal profesioniste.
 Programe de divertisment cu echipa profesionista de animatori in timpul zilei, spectacole speciale seara, cinema.

 NOTĂ: Toate procedurile de c / in și c / out vor fi gestionate la Crystal Family Resort &SPA Hotel.
De asemenea, oaspeții pot folosi toate facilitățile, cu excepția cazării in Crystal Family Resort & SPA Hotel;
Serviciul de transfer între hoteluri este gratuit.