fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/ro/resources/image-hotel_photo?id=28725399

Detalii

Adalya Elite Lara

Lara, Turcia

Plecare din: Iasi, Romania

Check In - 2023-08-24

Check Out - 2023-08-31

7 Nopti


www.adalyahotels.com

Localizare:
Hotel este situat in regiunea Lara la 10 km de aeroportul  Antalya  si la 15 km de centrul orasului Antalya.

Cazare:
Hotelul are in total 606 camere dintre acre : camere standard (31mp, un dormitor cu pat matrimonial+ pat single, o baie, max.2+2pax), camere Family (36 mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.4pax), trei camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie privata, cabina de dus, uscator de par, sistem de aer conditionat VRV, telefon direct, mini bar (apa, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, seif,  LCDTV prin satelit si canale de muzica, parchet laminat, balcon.

Servicii:
Ultra all inclusive - bufet suedez pentru micul dejun, micul dejun tarziu , pranz, cina, gustari in timpul zilei si seara tarziu, 24 ore servicii de masa si bauturi  standard locale si din import nealcoolice si  alcoolice, dupa-amiaza inghetata, restaurante A'la Carte cu rezervare in avans si doar o singura data pe sejur. Nu sunt incluse: bauturile alcoolice de lux din import, bauturile alcoolice imbuteliate, vinurile speciale, vinurile din import, bauturile energizante, narghilea, room service.


Facilitati:
Restaurant principal tip bufet deschis, restaurante A'la Carte: Bosphorus - preparate turcesti, Especias - preparate mexicane, Basilico - preparate italiene, Cai - bucataria Extremului Orient, Halikarnar - fructe de mare, Patisserie, bar pe plaja si baruri pe teritoriul  complexului hotelier. Servicii cu plata: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, coafor, telefon, fax, sala de internet si jocuri pe calculator, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI - este gratuit pe teritoriul hotelului.


Plaja:
Plaja privata de nisip si pietricele cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja gratuit. Pavilioanele private sunt cu rezervare in avans si taxa suplimentara.

Sport si divertisment:
Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, piscina semi olimpica cu incalzire, Aqua Park, tenis, volei pe plaja, gimnastica, baie turceasca, sauna, sauna, Jacuzzi. Servicii cu plata: sporturile nautice , nocturna pentru tenis, billiard, tratamentele si masajul  in centru SPA.
Programe de divertisment in timpul zilei la piscina si pe plaja, concursuri, seara spectacole si  programe speciale. Mini club pentru copii de la 4-12 ani cu programe speciale in timpul zilei si seara.