fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/ro/resources/image-hotel_photo?id=1788225

Detalii

Delphin Palace Hotel

Lara, Turcia

Plecare din: Constanta, Romania

Check In - 2023-06-07

Check Out - 2023-06-14

7 Nopti

www.delphinhotel.com



LOCALIZARE: Hotelul este situat pe plaja, in regiunea Lara, la o distanta de 10 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de centrul orasului. Hotelul are acces direct la plaja.



CAZARE: Hotelul are un numar total de 557 camere: 485 camere standard (32mp, camere cu vedere la uscat, 28mp cu vedere partiala la mare, 32mp camere cu vedere la mare, un dormitor cu pat matrimonial + pat single+ canapea extensibila si o baie, max 2+2pax), 42 camere family (45mp, doua camere separate cu usa, doua mini baruri, doua TV, o  baie, max 4+1pax), 24 Junior Suits (36mp, o camera spatioasa cu Jacuzzi in baie, terasa mare, max 3pax), 6 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, au vedere la mare, vedere partiala la mare sau la uscat, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, parchet laminat, seif, mini bar (apa, bauturi racoritoare, bere realimentat zilnic), fierbator, set de cafea si ceai, TV LCD satelit, conexiune la internet WIFI,  canale de muzica.



SERVICII: Ultra All Inclusive - sampanie la sosire, masa tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari tarzii,sampanie la pranzul tarziu de duminca,  toate bauturile si mancarea in snack baruri, sucuri fresh din fructe la micul dejun si in Vitamin bar; toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, inghetata, cafea, ceai la barurile de la piscina si plaja, restaurantele A la Carte cu intrare pe baza unei rezervari in avans si o singura data pe sejur ( daca se doreste si a doua rezervare, aceasta este cu plata ), bufet dietetic, bufet pentru copii in restaurantul principal. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux din import, coniacul VSOP, trabucuri, vinurile speciale, bauturile din import in restaurantele Ala Carte, room service . Copiii sub 15 ani au acces doar in restaurantele A La Carte Ottoman si Blue Fish.





FACILITATI: Restaurant principal - tip bufet, restaurante A la Carte: Blue Fish (specific pescaresc), Ottoman (specific turcesc & barbeque), Peking (specific chinezesc), Dolce Vita (bucatarie italiana), Margarita (bucatarie mexicana), Dragon (bucatarie japoneza), Helen (preparate grecesti); 9 baruri amplasate in locuri diferite in complex, se servesc atat bauturi locale cat si din import, Disco club, cinema.

Contra cost: servicii medicale, spalatorie, centru comercial, internet (in zona de lobby este gratuit, in camere contra cost) si jocuri pe calculator, coafor, rent a car, baby sitting. Conexiunea wi-Fi este disponibila in mod gratuit in hotel.



PLAJA: Hotelul are plaja proprie de nisip cu pietricele, umbrele de soare, prosoape, sezlonguri si saltele de plaja gratuite.



SPORT si DIVERISMENT: Piscine de interior si exterior pentru adulti si pentru copii, aqua park,  piscina de relaxare numai pentru adulti, tobogan la piscina interioara, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, terenuri de tenis, volei, volei pe plaja, baschet, darts, tenis de masa, dart, Fun Fair pentru copii (cu program). Contra cost: centru SPA si Wellness, Pilling, masaj, cursuri de scufundari, echipamentul si lectiile de tenis, bowling si sala de jocuri, biliard, sporturi nautice si lectii de scufundari.
Programe de divertisment cu echipa de profesionisti in timpul zilei si spectacole seara, muzica live, seri tematice si Gala Dinner. Mini club si Luna Park pentru copii de 4-12 ani, loc de joaca, cinema pentru copii, mini disco.