fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/ro/resources/image-hotel_photo?id=2452919

Detalii

Saturn Palace Resort

Lara, Turcia

Plecare din: Iasi, Romania

Check In - 2023-08-24

Check Out - 2023-08-31

7 Nopti

 www.saturnpalace.com.Tr

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Lara, la  15 km fata de aeroportul din Antalya airport si la 17 km  de centrul orasului. 

Cazare: Hotelul are un numar total de 336 camere: camere standard (28mp, un dormitor, o baie, max.2+2pax), camere family (31-38mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.3+2pax), camere Family duplex (40mp, la etajul inferior doua paturi single, la etajul superior un pat French, doua bai, max. 3+2pax), camere Jacuzzi (40mp, un dormitor cu Jacuzzi in camera, o baie, max.2+2pax), camere Terrace Jacuzzi Deluxe (40mp, un dormitor, o baie, terasa spatioasa cu Jacuzzi, max.2+2pax) si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au balcon, baie privata cu cada/ dus si uscator de par, aer conditionat cu program in functie de conditiile meteo, linie telefonica directa, seif (contra cost), mini bar (apa, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), TV prin satelit. 

Servicii: Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, prajituri si inghetata intre anumite ore, cina, gustari tarzii, ceai, cafea, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare intre orele 10.00 – 24.00, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import de lux, sucurile naturale din fructe, bauturile imbuteliate, toate bauturile in Disco club, room service. 

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte –Italian, Turkish, Fish, bar in lobby, Vitamin bar, bar la piscina si pe plaja. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, babysitting, internet café, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, magazine. Conexiunea la internet WI- FI in spatiie publice este gratuita. 

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: Piscine de interior si exterior pentru adulti, piscina pentru copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, Jacuzzi, terenuri de tenis, basketball, volei pe plaja, tenis de masa. Contra cost: nocturna pentru terenurile de tenis, echipamentele si cursurile de tenis, centru de infrumusetare, masaj, sporturi nautice. Programe de divertisment in timoul zilei, seara spectacole - programul se schimba o data la doua saptamani, mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 4-12 ani.