fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/ro/resources/image-hotel_photo?id=188690

Detalii

Venezia Palace Deluxe Hotel

Lara, Turcia

Plecare din: Iasi, Romania

Check In - 2023-08-24

Check Out - 2023-08-31

7 Nopti

www.veneziapalace.com

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Kundu, la o distanta de 20 km de centrul orasului Antalya si la 15 km de aeroport.

CAZARE:
Hotelul are  repartizate camerele in 6 cladiri: San Marco Basilica (cladirea principala – lobby, Spa Center, piscina interioara), Palace of Dukes (restaurant principal, sali conferinte, magazine, Café Florian, restaurant Venetto), cladirea San Marco, cladirea Santa Maria, cladirea Castello si Campaneile Tower. Numarul total de camere este de 540: 478 camere standard in cladirile Santa Maria si Castello (25mp, max 2+1 pax), 55 camere family in aceleasi cladiri (40mp, doua camere cu usa intre ele, o baie, max 2+2 pax), Royal suit room (100mp, un dormitor, colt de lucru, o baie cu Jacuzzi, max 2 pax). Vilele sunt localizate in zona de gradina (130mp, doua etaje: la parter un dormitor, o baie, bucatarie in stil american, salon si toaleta; la etajul superior: doua dormitoare, doua bai - una cu Jacuzzi, max 6+2 pax).
Camerele au vedere la mare, la gradina sau la piscina, baie privata cu cada, uscator de par, telefon in baie, aer conditionat centralizat, telefon direct, min bar (apa, bauturi racoritoare, apa minerala, sticlute de vin, chips, mancare bebelusi in functie de varsta copilului - realimentat zilnic), fierbator, cafea si ceai, seif, mocheta, TV prin satelit si canale de muzica, conexiune internet Wi-Fi gratuita.


SERVICII:
Ultra All Inclusive –s ampanie de bun venit, tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari in timpul zilei, cina, bufet la miezul noptii, suc proaspat de protocale numai la micul dejun, toate bauturile locale si unele standard din import alcoolice si racoritoare, mini bar (doar bauturi racoritoare si apa realimentat zilnic), inghetata o data pe zi intre anumite ore. Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale din import, bauturile imbuteliate, restaurantele A’la Carte (cu rezervare in avans), toate bauturile in restaurantele A'la Carte, cocktailurile internationale in Cocktail Bar, narghileaua, sucurile prospaete de fructe, room service, bauturile de lux.


FACILITATI:
Restaurant principal – Bellini, restaurante A’la Carte: Veneto (specific italian), Burano (specific pescaresc), La Carreta (bucatarie braziliana si argentiniana); Lido Bar, restaurante cu gustari si 9 baruri amplasate in diferite locatii ale hotelului. Conexiunea Wi-Fi in lobby si pe toata suprafata hotelului este gratuita. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, baby sitting, coafor, centru wellness, telefon, fax, internet, rent a car, centru comercial.

PLAJA: Plaja privata de nisip, umbrele de soare, prosoape de plaja, sezlonguri gratuite. Pavilioanele sunt contra cost si cu rezervare in prealabil.

SPORT si DIVERTISMENT:
Piscina interioara si piscine exterioare pentru adulti si pentru copii, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, Jacuzzi, terenuri de tenis, mini fotbal, volei de plaja, baschet, tenis de masa, darts, biliard. Contra cost: lectii de tenis, nocturna pentru terenurile de tenis, sporturi nautice, cursuri de scufundari, centru de masaj si de infrumusetare.
Divertisment in timpul zilei si diverse spectacole seara. Mini club pentru copii cu varstele intre 04-12 ani.

NOTA: RENOVAT IN 2013.