fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/assets/1.0/ctx/layout/33108/images/oferte_front/Last-minute.jpg

Detalii

CLUB SIDE COAST HOTEL

Side, Turcia

Plecare din:

Check In - 2023-08-26

Check Out - 2023-09-02

7 Nopti

Descriere: Hotelul este situat in Side, pozitionat intr-un  loc in care marea, plaja, natura si istoria se imbina armonios.

Localizare: Hotelul este situat central in Side, la  aproximativ 60 km fata de aeroport.Distanta pana la plaja este de aproximativ  400 m.

Dotari camera: Toate camerele sunt dotate cu balcon, aer  conditionat, pat matrimonial sau paturi twin, TV cu ecran plat, baie privata cu   cabina de dus sau cada, minibar, uscator de par.

Facilitati hotel: Oaspetii beneficiaza gratuit de  sezlonguri, umbrele si prosoape, atat la piscina cat si la plaja, Wi-fi gratuit  in camera si in anumite zone din hotel, sauna, sala fitness, piscina  interioara, piscina exterioara, o gama variata de bauturi si mancaruri la  restaurantele si barurile hotelului.Contra cost: seif, room service, masaj,  servicii medicale, rent a car, taxi.

Web: http://en.clubsidecoasthotel.com.tr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel  sau  din camera, hotelierul poate  solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati  receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.