Costa Rica, țara dintre Caraibe și Pacific

de la 2440 EUR / persoana

Locuri disponibile: 20

Dacă vreți o destinație unică, aceasta este, fără îndoială, Costa Rica. Situată pe istmul Americii Centrale, țara desparte cu doar 160 de kilometri Marea Caraibilor de Oceanul Pacific. Are 212 km de țărm la Marea Caraibilor și 1016 la Pacific. De la țărmul mării, până la cei 3810 metri ai lui Cerro Chirippo, cel mai înalt vârf muntos, Costa Rica are o vegetație luxuriantă care adăpostește cea mai mare densitate de specii din lume. 25% din suprafața țării este inclusă și protejată în parcurile sale naționale.

Datorită faptului că este cea mai stabilă și sigură țară din America aceasta mai este supranumită ”Eveția Americilor”.

Pachetul propus combină excursii la cele mai importante obiective naturale din Costa Rica și relaxare pe frumoasele ei plaje. Cazarea este asigurată în hoteluri de 5 stele. Transferurile și excursiile sunt asigurate cu microbuze și autocare clasificate, cu ghizi locali autorizați.

Plecare din Madrid pe 19 martie 2022.

15 nopți/16 zile.

Regim de masă de la mic dejun la All Inclusive

 

Tarife de la 2405 EUR/persoană/pachet, loc in cameră dublă.

Tariful include:

  • zbor direct Madrid - San Jose - Madrid
  • un bagaj de mână si un bagaj de cală de maxim 23 kg
  • taxe de aeroport
  • transfer aeroport - hotel - aeroport
  • 14 nopți cazare cu regimul de masă specificat în program
  • excursiile menționate în program
  • asistentă turistică

 

Ziua 1

Ziua 1: Madrid – San Jose

Prezentare la aeroport. Proceduri de trecere a frontierei și îmbarcare pe un zbor charter al companiei Iberojet cu destinația San José. Pentru optiunea cu transferuri: Sosire, asistență și transfer la hotel. Cazare la Hotel Barcelo San Jose, 5* . Cină la hotel, inclusă.

Ziua 2

Ziua 2: San Jose – Portul Vechi din Limon 

Mic dejun. Plecare spre zona Puerto Viejo de Limón. Coasta de sud a Caraibelor este un loc cu adevărat minunat și foarte special în comparație cu restul țării. A devenit un loc de petrecere a timpului liber pentru cei care caută să se relaxeze în vacanțe și să se bucure de soare, plajă și briza mării, dar oferă și un amestec cultural care se observă în micile sale hoteluri rustice și în variata și rafinata bucătărie. Cazare la unul din hotelurile Namuwoki Lodge sau Shawandha Lodge, de 3 stele. Prânzul și cina vor fi pe cont propriu.

Ziua 3

Ziua 3: Portul Vechi din Limon

După micul dejun va urma o zi liberă pentru a vă bucura de mediul natural, pentru a vă odihni pe plajă, pentru a înota în apele calde ale Mării Caraibelor sau pentru a vizita orașul Puerto Viejo de Limón. Opțional, puteți continua să descoperiți frumusețile naturale din Caraibe de Sud a Costa Rica vizitând Parcul Național Cahuita sau Refugiul Faunistic Gandoca-Manzanillo. Ambele au fost recunoscute nu numai pentru frumusețea lor naturală, ci și pentru că au creat o conștientizare în rândul locuitorilor locali cu privire la importanța conservării resurselor naturale pentru generațiile viitoare. Prînzul și cina sunt pe cont propriu.

Ziua 4

Ziua 4: Puerto Viejo de Limón – Parcul National Tortuguero

După micul dejun, plecare spre Guapiles, spre debarcaderul La Pavona, de unde vom lua o barcă ce ne va duce în Parcul Național Tortuguero. Numărul de specii identificate în acest Parc Național este surprinzător. Este considerată una dintre cele mai bogate regiuni în floră și faună din Costa Rica și din lume, și are cea mai mare varietate biologică. Dar dacă Parcul Național Tortuguero este cunoscut pentru ceva, este pentru că este cea mai importantă zonă din toată jumătatea vestică a Caraibelor pentru cubăritul țestoasei verzi. După-amiaza vom vizita o zonă a canalelor de lângă Tortuguero. Prânzul și cina sunt incluse. Cazare la unul dintre hotelurile Laguna Lodge, Pachira Lodge sau Mawamba.

Ziua 5

Ziua 5: Parcul National Tortuguero

Ziua va începe cu micul dejun. Tortuguero este un loc excelent pentru iubitorii de ecoturism. În timpul zilei vă veți bucura de un tur cu barca pe diferitele canale naturale, din Parcului Național, unde puteți observa diferite specii de mamifere, păsări și reptile. Prânzul și cina sunt incluse. Înnoptare.

Ziua 6

Ziua 6: Parcul National Tortuguero – Vulcanul Arenal

După micul dejun, la mijlocul dimineții ne întoarcem cu barca pe continent pentru a continua traseul prin câmpiile fertile și verzi din nord. Pranz la un restaurant local din Guapiles. Dupa-amiaza, vom ajunge in zona Vulcanului Arenal. Înnoptare la unul din hotelurile: Lomas del Vulcan, Hotel Arenal Manoa & Hot Springs Rresort. Cina este pe cont propriu.

Ziua 7

Ziua 7: Vulcanul Arenal

Mic dejun și program liber, pentru vizite opționale circuit prin podurile suspendate situate într-o rezervație forestieră, distracția Sky Tram & Trek & Walk, care combină urcarea cu telecabina, coborârea cu tiroliana și plimbare prin trasee și poduri suspendate printre vârfurile copacilor sau o plimbare călare la Cascada La Fortuna. Prânzul și cina sunt pe cont propriu. Înnoptare.

Ziua 8

Ziua 8: Vulcanul Arenal – Plaja Guanacaste

După micul dejun, călătoria noastră continuă spre plajele spectaculoase de pe coasta  Pacificului de Nord, renumite pentru combinația atractivă de păduri tropicale și plaje multicolore. Prânzul și cina sunt pe cont propriu. Cazare și înnoptare la Hotel Occidental Papagayo de 5 stele.

Ziua 9

Ziua 9: Plaja din Guanacaste

Zi libere pe plajă, în regim all inclusive. Frumusețea incomparabilă a peisajelor sale, care variază de la pădure tropicală uscată până la pădurea montană joasă, și clima sa caldă, au făcut din Guanacaste unul dintre cele mai populare locuri pentru turismul local și internațional. Înnoptare.

Ziua 10

Ziua 10: Plaja din Guanacaste

Zi libere pe plajă, în regim all inclusive.

Ziua 11

Ziua 11: Plaja din Guanacaste

Zi libere pe plajă, în regim all inclusive.

Ziua 12

Ziua 12: Plaja din Guanacaste

Zi libere pe plajă, în regim all inclusive.

Ziua 13

Ziua 13: Plaja din Guanacaste

Zi libere pe plajă, în regim all inclusive.

Ziua 14

Ziua 14: Plaja din Guanacaste

Zi libere pe plajă, în regim all inclusive.

Ziua 15

Ziua 15: Plaje din Guanacaste – San José – Spania

Mic dejun. La ora stabilită, transfer la aeroportul internațional San José, unde după efectuarea tuturor procedurilor de iesire din țară și îmbarcare, vom lua un zbor care ne va duce înapoi în Spania. Noapte la bord.

Ziua 16

Ziua 16: Aterizare la Madrid.

Locuri:
20
Date de plecare:
2022-03-19
Tarif de la

2440 EUR

Costa Rica, țara dintre Caraibe și Pacific


Detalii rezervare

Pret total
4880 EUR


Servicii incluse

Servicii neincluse

Politica de anulare