fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/ro/resources/image-hotel_photo?id=1424728

Detalii

Camyuva Beach

Antalya, Turcia

Plecare din: Arad, Romania

Check In - 2023-06-01

Check Out - 2023-06-08

7 Nopti

 www.hotelcamyuvabeach.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Camyuva, la 6km de centrul orasului Kemer, la 60km fata de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul ar un numar total de 179 camere: Standard (22mp, un dormitor, o baie, max.2+1pax). Toate camerele cu baie privata cu cada sau cabina de dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (numai apa la sosire), seif (contra cost), podea laminata, TV prin satelit, conexiune la internet WI – FI internet (contra cost), balcon.

Servicii: All inclusive - tip bufet pentru micul dejun, pranz, dupa amiaza cafea, cina, bauturi locale alcoolice si racoritoare intre orele 10.00–23.00, bar pe plaja deschis intre orele 10.00-18.00 cu bauturi racoritoare, bere si vin, gustari dupamiaza, inghetata intre anumite ore. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import, toate bauturile dupa ora 23.00, sucurile naturale din fructe, inghetata, cafeaua turceasca, room service.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, bar la piscina, bar la plaja. Contra cost: servicii medicale la cerere, spalatorie, telefon, fax, internet si jocuri pe computer, magazine. Conexiunea la internet WI-FI in Lobby este disponibila gratuita.

Plaja: Hotelul are plaja privata la 150 m distanta cu pietris, sezlonguri si umbrele gratuite la plaja si la piscina. Prosoapele de plaja sunt cu depozit.

Sport si divertisment: Piscina exterioara pentru adulti si copii, tobogane, tenis de masa, volei pe plaja, darts, baie turceasca, sauna, sala fitness. Contra cost: sporturi nautice la plaja, masaj, biliard si jocuri pe computer.

Se organizeaza programe de animatie in timpul zilei si seara; Mini club pentru copii (03-12 ani), loc de joaca si programe variate.