• Logo  

  M-am bucurat foarte  cind am vazut ca Edelweiss Travel a propus un circuit in  Scotia si Irlanda incluzind si Irlanda de Nord tari si regiuni  in general neglijate de alte agentii de turism . Locurile si locatiile alese spre vizitare sunt splendide si locuind in Glasgow de ceva ani am avut ocazia sa trec  si sa vizitez cea mai mare parte a obiectivelor aflate in circuit pentru ca intr-adevar  sunt speciale. Incepind cu Edinburgh unul dintre cele mai frumoase orase din Europa care vara este un furnicar plin de turisti din toate colturile lumii atrasi de grandoarea cladirilor din granit, de istoria si caracterul medieval al orasului. Nu a fost vara in care sa nu merg de citeva ori si sa ma plimb prin Old Town, Princes Gardens, Castel terraces  sa ma opresc in Grass Market  la un fish and chips si o bere. De altfel oriunde mergi in Scotia  vei fii impresionat de incredibila frumusete a peisajelor, a istoriei locurilor, a mindriei si ospitalitatii locale.  Acum trecind prin Belfast zilele trecute am fost surpins de numarul mare de turisti din toate colturile lumii veniti sa viziteze Irlanda de Nord(Ulster)o tara cu o istorie recenta destul de incarcata. Un oras vibrant in plina schimbare actualmente desclarat cea mai istoric Victorian City din Regatul Unit . Si findca totusi eram in Irlanda nu se putea fara sa nu savurez  un Guiness for strenght  de la vecini din jos si citeva No13 Hope House  alaturi de un burger  la Grannie Anny's kitchen pub  in  compania  unei trupa de greerasi  locali care delectau consumatorii cu ceva Irish folk  songs(Whisky in the Jar). Pentru ca da le  place live music si se bucura.  Revenind la circuitul pe care Florentin il propune v-il recomand fara nici o retinere, veti afla multe din doua parti ale Europei prea putin promovate in Romania dar pline de turisti din alte parti ale lumii Japonia,Statele Unite. Si ca un amanunt 17 din cei 44 presedinti ai Statelor Unite ale Americii au descendenti Nord Irlandezi(Ulster).Pentru cei care ati ales circuitul sa aveti Drum Bun, Petrecere Frumoasa si  Bucurati-va din orice calatorie avem ceva de invatat in fond si la urma urmei fiecare zii este o zii de scoala...!

  Virgil V -VV, 08-06-2019
  ------------------------------------------------
 • Logo  

  Excursia la Chisinau a fost minunata!

  Peisaj superb, hotel foarte bun, expetienta vizitarii cramelor inedita. Ne-am simtit foarte bine in conditiile unei organizari impecabile. Va multumim!

  Nicoleta

   

  Nicoleta Penea, 25-05-2019
  ------------------------------------------------
 • Logo  

  A fost minunat! Multumim pentru seriozitate si promptitudine! Am avut o vacanta perfecta! Recomand aceasta agentie de turism! Cu siguranta vom mai apela la serviciile Dvs.

  Penea Leonard

   

  Leonard Penea, 25-05-2019
  ------------------------------------------------
 • Logo  Super agentie

  Marian Stelea, 24-05-2019
  ------------------------------------------------
 • Logo  

  o excursie minunata in capitala Republicii Moldova

  am avut sansa unui ghid de exceptie,o adevarata romanca ,care ne-a plimbat prin istoria comuna sau nu a celor doua tari

  totul a fost perfect , de la cazare , transport, crame ....

  merita

  daniela dughir, 24-05-2019
  ------------------------------------------------
 • Logo  

  Oricat aş vorbi sau scrie despre acest grup,niciodata nu-i voi da acele cuvinte potrivite..Dar un cuvant poate totuş caracteriza aceşti oameni şi anume EDUCAȚI..Bunul simț al romanului adevarat m-a facut sa ma simt măndru de acesti oameni şi de ROMANIA...Va mulțumesc pt onoarea facuta Iordaniei şi Romaniei...Mulțumesc din suflet domnului Florintin Mocanu şi agenției EDELWEISS pt increderea acordata.

  Adel Mahadin, 24-11-2018
  ------------------------------------------------
 • Logo  

  Circuitul in Iordania a fost o experienta unica si fascinanta !Felicitari agentiei pentru organizarea circuitului si multumiri reprezentantilor ei pentru ca au fost alaturi de noi pe tot parcursul sejurului.

  Iordania,leagan de istorie si o interesanta combinatie de religii-o tara sigura  care -si respecta turistii si merita vizitata.

  Petra,a saptea minune a lumii moderne merita vazuta odata in viata !

  Astept cu nerabdare o noua propunere de circuit a agentiei Edelweiss !

  Kati, 23-11-2018
  ------------------------------------------------
 • Logo  

  O agentie de incredere. Consiliere de calitate in alegerea sejurului. Multumim.

  Marius Vasile, 06-07-2018
  ------------------------------------------------
 • Logo  

  O vacanta minunata! Multumesc Edelweiss Travel!

  Ana Ion, 06-07-2018
  ------------------------------------------------