fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/ro/resources/image-hotel_photo?id=30314556

Detalii

TUI Sensatori Resort Barut Sorgun

Antalya, Turcia

Plecare din: Timisoara, Romania

Check In - 2024-09-02

Check Out - 2024-09-09

7 Nopti

www.baruthotels.com

LOCALIZARE:
Hotel se afla in regiunea Sorgun, la 67 km de aeroportul din Antalya si la 2 km de Side.

CAZARE:
Hotelul are trei sectiuni: zona pentru adulti, zona mixta si zona pentru familii, in total 310 camere.
Zona mixta (Mixed section): camere standard  (38mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax)- baie privata cu cabina de dussau cada, uscator de par, halate, papuci, aer conditionat, mini bar, seif, TV prin satelit, parchet, set pentru ceai si cafea, balcon.
Zona pentru familii (Family section): camere family  (40mp, doua dormitoare cu usa glisanta intre ele, baie privata cu dus, max.2+2pax), camere Swim Up Family (localizate la parter cu acces direct la piscina), usa glisanta intre camere, baie cu cada sau dus, halate, papuci, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar, fierbator, set ceai si cafea, seif, parchet laminat, TV prin satelit, internet WI-FI, balcon.
Zona pentru adulti (Adult section): camere standard (34mp, un dormitor, o baie, max.2pax), camere Whirlpool (34mp, un dormitor, o baie, camere Up (34mp, un dormitor, o baie, acces direct la pisicina, max.2pax), toate camerele au baoe privata cu dus sau cada, uscator de par, halate, papuci, aer conditionat centralizat, mini bar, set ceai si cafea, balcon.


SERVICII: All inclusive tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dimineata si dupa amiaza, bufet noaptea tarziua, toate bauturile locale si unele standard din import alcoolice, mini bar cu apa,bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic, restaurante A’la Carte Saftan, Ocean si Olive cu rezervare in avans. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import care nu se afla ceva in lista de menu, vinurile speciale, toate bauturile imbuteliate si la cutie, sucuri naturale din fructe, room service, restaurante A’la Carte Aqua Grill si Tarcin.


FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Saftan -turcesc, Olive - italian, Ocean – pescaresc, Aqua Grill, Tarcin Fine Dining, diferite baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, babysitting, spalatorie si curatatorie, coafor, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila gratuit.


PLAJA:
Plaja privata de nisip la aproximativ 260m de hotel, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private la plaja necesita rezervare in avans si sunt contra cost.


SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, echipamente de tenis, tenis de masa, volei pe plaja. Contra cost: sporturile nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, masaj si centrul Wellness.
Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, competitii pe plaja si la piscina, seara spectacole. Mini club pentru copii cu diferite activitati si programe.