fb_image_link = https://edelweiss-travel.ro/ro/resources/image-hotel_photo?id=31028818

Detalii

White City Beach Hotel

Antalya, Turcia

Plecare din: Iasi, Romania

Check In - 2023-09-14

Check Out - 2023-09-21

7 Nopti

Descriere: Hotelul WHITE CITY BEACH este situat pe malul marii, la 7 km de orasul Alanya si dispune de 113 camere. 

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul este localizat la distanta de 120 km fata de aeroportul din Antalya si la 50 km fata de aeroportul Gazipasa Alanya. 

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, seif, TV, baie cu cabina de dus, balcon sau terasa.

Facilitati generale:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, piscina interioara si exterioara, centru fitness, centru SPA, sauna, hamam, tenis de masa, darts, internet wi-fi (in lobby), program de  animatie, camera de jocuri.

Servicii cu plata: internet wi-fi in camere, minibar, seif, restaurant a la carte, cafea turceasca, toate bauturile de import, room service, SPA, schimbarea prosoapelor la plaja.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina exterioara pentru  copii, mini club, mini disco, bufet pentru copii in restaurant.

Alte informatii:
-      in restaurante  tinuta este obligatorie; 
-      accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
-      in functie de  conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si  barurilor se poate modifica;
-      hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in  timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 4* 

Pagina web: www.whitecityhotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.