Croația și Muntenegru 2023

de la 599.00 EUR / persoana

Locuri disponibile: 10

Coasta Adriaticii nu abundă în plaje întinse și cu nisip fin, în schimb peisajele îți taie răsuflarea. Locurile din Patrimoniul Mondial Cultural și Natural UNESCO sunt, desigur, cele mai căutate.

Din program nu lipsesc, Gubrovnik, Budva, Kotor, Split Trebinje, dar veți vizita mult mai multe locuri de neuitat.

Edelweiss Travel vă propune un circuit de 7 noți, cu avionul, cu plecări din București.

Plecări și tarife:

Data de plecare

Tarif de la

[EUR/pers, loc în cameră dublă]

 

14.10.2023 699
21.10.2023 699
28.10.2023 699
04.11.2023 649
11.11.2023 599

Servicii incluse:

 • Zbor dus-intors Bucuresti-Dubrovnik cu bagaj de cala si de mana
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba romana
 • Cazare 7 nopti la hoteluri de 4*
 • Mic dejun;
 • Transportul la obiectivele turistice mentionate in program;

Servicii neincluse:

 • Pachet special cu cina tip bufet sau a la carte pentru7 seri+bilete de intrare cu ghid la excursiile mentionate in program: 109 euro/pers. (optional)
 • Supliment cameră single: 280 euro/pers
 • Bacsisuri pentru ghizi si soferi
 • Asistenta medicala si storno pandemie 1-69 ani: 20 euro/pers
 • Asistenta medicala si storno pandemie 70-99 ani: 25 euro/pers

Conditii de plata:

La inscriere se achita un avans minim de 25% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare de către turist.

Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei.

Pentru oferte personalizate adresați-vă la florentin@edelweiss-travel.ro

 

 

 

 

 

 

 

Ziua 1

Sosire in Dubrovnik

Bine ati venit in Dubrovnik – Perla Adriaticii. Intampinati de ghidul dumneavoastra veti fi transferati la hotel. Cazare in Dubrovnik

Ziua 2

Dubrovnik (PMU) – Ston - Makarska

Mic-dejun. Vizita Dubrovnik - patrimoniul mondial Undesco, oras cu strazi inguste, palate, biserici si case fermecatoare inconjurate de un zid puternic fortificat. Continuati de-a lungul Marii Adriatice si veti descoperi una dintre cele mai frumoase Coaste din lume. Admirati Satul Ston, cunoscut pentru zidurile sale defensive lungi de cativa kilometri. Apoi va indreptati spre hotelul in care vom petrece urmatoarele 2 nopti in zona Makarska.

Ziua 3

Split (PMU) - Trogir (PMU)

Mic-dejun. Plecare spre Split pe un drum panoramic magnific. Tur istoric al orasului cu palatele, coloanele si pietele sale care amintesc de epoca romana: vizita la Palatul lui Diocletian (intrare inclusa), una dintre cele mai bine conservate cladiri romane din lume. In apropiere puteti merge pana la orasul vechi Trogir, care este separat de continent printr-un canal si, prin urmare, se afla pe o insula mica. La intoarcere, va veti opri in micul oras de Coasta din Dalmatia, Omis. Fosta colonie de pirati este situata la baza Raului Cetina, in Riviera d'Omis, unde exista si una dintre cele mai frumoase plaje din Croatia. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 4

Pocitelj - Medjugorje

Mic-dejun. Plecare spre orasul istoric Pocitelj, cunoscut pentru cladirile sale istorice, Pe drumul catre interiorul Bosniei si Hertegovinei pana la Medjugorje ( unul dintre cele mai celebre locuri de pelerinaj crestin din lume, cu 2,5 milioane de pelerini in fiecare an) veti vizita binecunoscutul lacas sfant unde s-a aratat Maica Domnului. Dupa-amiaza veti pana la Mostar pentru a vizita unul dintre centrele istorice importante din Bosnia-Hertegovina. Cazare peste noapte in regiunea Medjugorje.

Ziua 5

Trebinje – Budva

Mic-dejun. Plecare spre Trebinje. Vizita centrului istoric al orasului "Kastel" si Moscheea lui Osman Pasha. Pe drum, ne vom opri pentru a vizita o fabrica de covoare; veti vizita si un atelier traditional de tesut covoare admirand acest mestesug local. Continuare spre Budva - cunoscut pentru plajele sale cu nisip si pentru arhitectura cu influente mediteraneene. Cazare peste noapte.

Ziua 6

Budva - Sveti Stefan - Porto Muntenegru

Mic-dejun si apoi plecare spre vizitarea orasului Budva. Cu istoria sa de 2.500 de ani, orasul este unul dintre cele mai vechi orase de pe coasta Adriaticii. Plimbati-va pe strazile inguste si experimentati farmecul mediteranean. Vizita la faimoasa statuie a balerinei dansatoare - un loc magic cu o priveliște minunată asupra Budvei. Dupa-amiaza, continuati sa admirati emblema Muntenegrului, Sveti Stefan. Oprire panoramica la un punct de observatie: o priveliste fantastica a acestei insule magice cu satul ei de pescari, cu bisericile si casele sale din secolul al XV-lea ce formeaza un tablou pitoresc. Vizita la un centru de bijuterii si la o casa de moda din piele (acolo veti participa la o prezentare de moda de imbracaminte din piele naturala). Continuare spre Porto Marinada din Muntenegru in Tivat unde puteti admira iahturile Mega ale celor bogati si celebri. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 7

Kotor (PMU) - Herceg Novi- Dubrovnik

Mic-dejun. Plecare de-a lungul fiordului Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit "Fiordul Sudului", cu un peisaj sublim. Apoi mergeti pana la pragul muntelui Sfantul Ivan, in orasul vechi al Kotor. Veti fi impresionati de frumusetea acestei regiuni cu: zidurile si bisericile orasului, palatele, strazile inguste si serpuite si magnifica Catedrala Saint-Triphon. Continuare spre Dubrovnik prin statiunea populara de pe litoral Herceg Novi din Muntenegru, poreclit si Orasul Primaverii datorita: arhitecturii, vegetatiei luxuriante si a climei blande. Plimbare prin Dubrovnik si cazare.


Croația și Muntenegru 2023


Detalii rezervare

Pret total
1398 EUR
Servicii incluse

Zbor Bucuresti - Dubrovnic - Bucuresti
Taxe de aeroport
Bagaj de mana si bagaj de cala
Transfer aeroport - hotel - aeroport
7 nopti cazare la hotel de 4 stele
Masa: mic dejun
Însoțitor de grup vorbitor de limba romana
Transportul la obiectivele turistice din program

Servicii neincluse

Pachet 7 cine și excursii optionale - 109.00 EUR
Supliment camera single - 280.00 EUR
Asigurare medicala si storno varsta 01-69 ani - 28.00 EUR
Asigurare medicala si storno varsta 70-99 ani - 52.00 EUR
Bacsis pentru ghizii locali si soferi - 0.00 EUR

Politica de anulare