Circuit Statele Unite și Canada, 14 zile

de la 3499.00 EUR / persoana

Locuri disponibile: 12

America de Nord este un continent împărțit, aproape frățește, între Statele Unite și Canada. Frumusețile naturale, împletite cu cele create de om situează aceste meleaguri printre cele mai bune destinații de vacanță.

Edelweiss Travel vî propune un circuit de 14 zile care va începe în cel mai cosmopolit oraș din lume, New York și se va termina tot aici, dar nu înainte de a trece prin Boston, Philadelphia, Montreal, Quebec (orașul), Toronto, Ottawa și Washington. Veți face o vizită într-un sat tradițional al adepților cultului Amish, veți merge pe încă mult disputatul teren al ”Primei Națiuni Huron Wendat”. Cascada Niagara, Lacul Ontario și cele 1000 de insule, Times Square, Statuia Libertății, Wall Street, 5th Avenue, Capitoliul și multe altele le veți vedea ”pe viu”.

Plecări și tarife:

Data de plecare

Tarif de la

[EUR/pers, loc în cameră dublă]

Reducere 300 EUR pentru rezervări ferme până la 24.11.2023

19.06.2024  3499,00 EUR
25.09.2024  3599,00 EUR

Acte necesare
Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii şi obţinerea vizei SUA în prealabil!

Servicii incluse:

 • Zbor dus-întors cu bagaj de cală și de mână
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Însoțitor de grup vorbitor de limba română
 • Cazare la hoteluri verificate (echivalent 3*-4* Europa de Vest):
 • Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte
 • 1 cină în Quebec (Cabana a Sucre)
 • 1 cină cu specific în Amish Country
 • Excursii conform program

Servicii neincluse:

 • Pachet excursii opționale: 299 €/pers. Include:
  • Croaziera Horn Blower la Niagara
  • Cina la Skylon Tower
  • Bilet intrare Empire State building
  • Huron Wendat si Cascada Montmorency
  • Croaziera 1000 de Insule
  • CN Tower
 • Zborul cu elicopterul la Cascada Niagara: 199 €/pers.
 • Supliment pentru camera single: 749 €/pers.
 • Asigurare medicală si storno pandemie 1-69 ani: 42 euro/pers
 • Asigurare medicală si storno pandemie 70-99 ani: 50 euro/pers

Conditii de plata:

 • La înscriere se achită un avans minim de 30% din valoarea totală a pachetului, nerambursabil în caz de anulare.
 • Diferența  se achită cu cel puțin 60 de zile înainte de data începerii excursiei

Conditii de anulare:

 • 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 60 de zile înainte de plecare
 • 100% penalizare pentru anularea cu 59 - 0 zile înainte de plecare sau no show

Informatii viza SUA – documente necesare și pași de urmat:

 • Informații generale despre obținerea vizei (Nonimigrant visa) puteți găsi aici: https://ro.usembassy.gov/
 • Completarea formularului online în limba engleza (DS-160) pe site-ul https://ceac.state.gov/genniv/
 • Fotografie în format electronic realizată în ultimele șase luni, color, pe fundal alb, format JPEG, cu rezoluția între 600 și 1200 pixeli şi de 240KB
 • Plata taxei de viza în valoare de 160$ (echivalentul în lei) se poate achita la orice sucursală a Băncii Transilvania. Plata se face în baza unui formular pe care îl veți descărca de pe adresa http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp (valabil 3 zile de la data descărcării)
 • Programarea interviului la ambasadă

Turiștii vor aplica pentru viza pe cont propriu

 

Ziua 1

Sosire în New York
Veți ateriza pe aeroportul JFK din New York.Ghidul dumneavoastră vă va întâmpina la sosire și vă va conduce la hotel, pentru întâlnirea de “Bun venit”. Se înnoptează în zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 2

New York City. Excursie opţională + Ascensiune în observatorul Empire State Building 
După micul dejun veți participa la un tur al orașului New York din centru până în suburbii (vă veți opri pentru fotografii la Battery Park de unde se vede Statuia Libertății, veți vedea și Memorialul Ground Zero, Wall Street, China Town, Little Italy, Midtown, Times Square). După amiază vă puteți bucura de timpul liber pentru a descoperi Manhattan-ul și veți putea merge la Macy’s, 5th Avenue Shopping, Central Park etc. Opțional vă invităm să urcați până la etajul 86 al clădirii Empire State, pentru o vedere spectaculoasa asupra Manhattan-ului. Seara târziu autocarul vă va prelua din zona Bryant Park pentru transfer la hotel. Cazare în în zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 3

New York-Newport-Boston. 
Mic-dejun. Vom străbate statele regiunii New England, îndreptându-ne către Boston, oraș cunoscut pentru bogata sa istorie legată de Revoluţia Americană. Spre prânz vă veți opri în orașul Newport din Rhode Island, un frumos oraș cu deschidere la mare, cunoscut ca “locul de joacă“ al celor bogați și locul de naștere al Cupei Americii. Veți merge în continuare către Cambridge cu oprire la Universitatea Harvard şi veți trece pe lângă unele puncte de atracție ale orașului Boston, iar seara veţi avea timp liber în oraş pentru cină. Se înnoptează în zona Boston-ului.

Ziua 4

Montreal 
Mic-dejun. Apoi vă veți îndrepta spre Montreal, călătorind prin statele New Hampshire și Vermont către granița cu Canada. Pe drum se vor face opriri pentru fotografii. Se înnopteaza în zona Montreal.

Ziua 5

Montreal-Quebec-Cabana sucre 
Mic-dejun. Astăzi veți vizita unul dintre cele mai frumoase orașe din Canada și veți face un tur al orașului Montreal. După amiază se merge către Quebec, iar cina o veți lua la “Cabane a sucre”. Cazare în zona orașului Quebec.

Ziua 6

Timp liber. Optional: Huron Wendat si cascada Montmorency.
Mic-dejun. Zi libera sau optional veti putea participa la excursia optionala Huron Wendat si cascada Montmorency.Se innopteaza in zona Quebec

Ziua 7

Quebec-Ottawa-Gananoque
Mic-dejun.Tur de oraș Ottawa, cu opriri pentru fotografii la Parlament, Canal, Piață, Curtea Supremă. Veți merge apoi către Gananoque -1000 de insule, unde se va și înnopta.

Ziua 8

1000 de insule-Toronto  Opțional: Croaziera la 1.000 de insule
Mic-dejun. Timp liber la râul St Loren sau opțional excursie cu barca pe râul St Loren pentru a admira minunatul peisaj al regiunii 1000 de insule.Veți merge în continuare cu autocarul către Toronto și veți face cunoștință cu orașul printr-un tur panoramic de 4 ore cu autocarul. Opțional puteți participa la excursia CN Tower.Cazare în zona Toronto.

Ziua 9

Toronto-Niagara on the Lake-Niagara Falls. Opţional croaziera+cină cascada Niagara
Mic-dejun. Se vizitează orașul Niagara on the Lake, urmând apoi transferul către superba Cascadă Niagara. Dupa prânz veți participa, opțional, la o croazieră de neuitat cu vaporașul turistic pe Niagara. Apoi vă veți caza și vă veți pregati pentru o cina în Turnul Skylon, de unde veți putea admira întreaga cascadă. Se înnopteaza în zona cascadei Niagara.

Ziua 10

Niagara Falls-Amish Country-Lancaster
După micul dejun vă invităm să treceți granița cu SUA și să vizitați statul New York . Ne vom opri apoi în zona Lancaster, din zona Pennsylvania, locuită de comunitatea de Amish.Vizitați Muzeul și Casa Amish și veți servi cina într-un restaurant al comunității amish. Se înnoptează în zona Lancanster.

Ziua 11

Amish Country -Washington, DC
Mic-dejun. Astăzi vă veț¬i deplasa către Gettysburg cu vizitarea acestuia. După aceea, vă veț¬i îndrepta către Washington DC. Veț¬i vizita Georgetown, apoi ve¬ți avea timp liber. Se înnopteaza în zona Washington DC.

Ziua 12

Washington DC
Mic-dejun. Dimineața veți merge într-un tur de 4 ore al orașului cu opriri la Casa Albă, Capitol Hill, Cimitirul Arlington. După aceea veți avea timp liber să vizitați pe cont propriu renumitele Muzee Smithsonian, cum ar fi și Muzeul Air & Space. Se înnoptează în zona Washington DC.

Ziua 13

Washington, DC - Philadelphia  - New York City.
Mic-dejun. Astăzi veți face o vizită în centrul orașului Philadelphia, cu o scurtă plimbare la punctele de atracție turistică. În continuare veți pleca spre New York si veti avea timp liber la dispozitie pentru restul zilei. Se înnoptează în zona orașului New York( New Jersey).

Ziua 14

Plecarea spre casă
Mic-dejun. În funcție de ora zborului autocarul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.
* Programul circuitului poate suferi modificări în funcție de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstanțe externe


Circuit Statele Unite și Canada, 14 zile


Detalii rezervare

Pret total
6998 EUR
Servicii incluse

Servicii neincluse

Politica de anulare