China - Beijing - Shanghai - Marele Zid

de la 1599.00 EUR / persoana

Locuri disponibile: 10

China

O țară cât un continent, o cultură aparte, un colț de lume ce nu seamănă cu nimic.

Edelweiss Travel vă propune un circuit care are cazzări în două dintre cele mai renumite orașe ale Chinei, Beijing, capitala și Shanghai. Sunt și excursii opționale la obiective de prim rang, cum ar fi Orașul Interzis sau Marele Zid.

Plecări și tarife:

Date de plecare București

Tarif (EUR/pers, loc în cam. dublă)

06.05.2024

1599

21.09.2024

1699

Servicii incluse:

  • Zbor dus Bucuresti-Beijing si retur Shanghai-Bucuresti cu bagaj de cala si de mana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Bilet de tren de mare viteza din Beijing catre Shanghai la clasa a doua
  • Ghid vorbitor de limba romana
  • Cazare la hoteluri de 4*:
   - 4 nopti in Beijing la hotel Beijing Grand Gongda 4* sau Mercure Wanshang 4* sau similar
   - 3 nopti in Shanghai la hotel Baolong 4* sau Golden Riverview 4* sau similar.
  • Mic dejun in fiecare dimineata
  • Excursii conform program
 • Servicii neincluse:

  • Pachet excursii opționale (Orașul Interzis si Templul Raiului, Marele Zid Juyongguan, Palatul de Vară, Templul Lama, Gradina Yu, Templul de Jad al lui Buddha, Grădina Pescarului Masters Nets și Grădina Lion Grove)  : 229 €/pers.
  • Pachet cină x 6 la hotel + cina rață pekin : 189 €/pers.
  • Asigurare medicală, storno și pandemie 1-69 ani: 42 €/pers
  • Asigurare medicală, storno și pandemie 70-99 ani: 85 €/pers
  • Supliment cameră single: 299 €/pers.
  • Taxă viză China sau E-visa de grup (se obține în prealabil) 
  • Bacșiș ghizi și sofer: 50 EUR/persoană (obligatoriu la fața loculu)

Conditii de plata:

 • La înscriere se achită un avans minim de 25% din valoarea totală a pachetului, nerambursabil în caz de anulare
 • Diferența  se achită cu cel putin 45 de zile înainte de data începerii excursiei

Conditii de anulare:
a) 25 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face cu mai mult de 40 zile calendaristice inainte de data plecării;
b) 50 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 39 - 30 de zile calendaristice inainte de data plecării;
c) 100 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face cu mai putin de 30 de zile calendaristice inainte de data plecării.

 

 

Ziua 1

Ziua 1: Zbor căte China

Intalnirea cu ghidul la aeroport si plecarea din București cu o companie aeriană de renume catre Beijing.

Ziua 2

Ziua 2: Sosire in Beijing

După sosirea în Beijing si efectuarea formalităților vamale, veți fi intâmpinați de reprezentantul local pentru a va conduce la autocar pentru transferul catre hotelul din Beijing la care urmează să fiți cazați pentru următoarele 4 nopți: Beijing Grand Gongda Jianguo 4* sau Mercure Wanshang 4* sau similar.

Ziua 3

Ziua 3: Beijing. Timp liber sau excursie optionala: Piata Tian'anmen, Orasul Interzis, Templul Raiului

Mic-dejun. Prima vizita va fi la Piata Tian'anmen, una dintre cele mai impresionante piete publice din centrul orasului. Se pleaca spre Orașul Interzis, cea mai mare structura antica a unui palat din lume, avand o mare importanta istorica. Acesta este fostul Palat Imperial de unde 24 de împăraţi din dinastiile Ming și Qing au condus China timp de 500 de ani. Urmează vizitarea Templului Raiului, o capodopera de arhitectura in stil imperial. Sala de rugăciune pentru Recolte Bune este considerată un reper al orașului Beijing. Intoarcerea la hotel pentru cazare.

Ziua 4

Ziua 4: Beijing. Timp liber sau excursie opționala: Marele Zid Juyonggua

Mic-dejun. Plecare spre Marele Zid, care a fost construit in 770-445 i. Hr. si are o lungime de 21.196 km, fiind cea mai mare constructie din lume. Traverseaza dealuri si munti maiestuosi si ofera privelisti uimitoare din turnurile sale inalte. Transfer la Parcul Olympia si opriri pentru fotografii la Stadionul Naţional din Beijing, cunoscut și sub numele de Cuib de pasăre.Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 5

Ziua 5: Beijing. Timp liber sau excursie optionala: Palatul de vara si Templul Lama. 

Mic-dejun. Vizita Palatul de vara, cea mai mare si bine pastrata gradina imperiala din China. Cladirile sale si curtile sunt frumos decorate si incarcate de istorie. In continuare se viziteaza Templul Lama, cel mai mare templu budist din afara Tibetului. A fost construit ca o casa pentru Emperor Yongzheng din dinastia Qing pentru perioada in care a fost print. Intoarcere la hotel. Seara aveți posibilitatea de a opta pentru un program opţional: cină cu raţă pekin la un restaurant tradiţional din Beijing (transfer de la hotel la 19:00 - 19:30, cină în jurul orei 20:00).

Ziua 6

Ziua 6: Beijing - Shanghai

Mic-dejun. Transfer la gara pentru a lua trenul de mare viteza catre Shanghai (1318 km in 4-5 ore). Mergand cu o viteza medie de 350 km/h, trenul Fuxing este unul dintre cele mai rapide trenuri din lume. După sosirea în Shanghai veți merge la impresionanta promenadă Bund și la strada comercială Nanjing Road.  Transfer la hotelul Baolong 4* sau Riverview 4* sau similar din Shanghai.

Ziua 7

Ziua 7: Shanghai. Timp liber sau excursie optionala: Templul din Jad a lui Buddha, gradina Yu.

Mic-dejun. Vizita Templul lui Buddha din Jad. Este un templu budist foarte popular în  nord-vestul orașului Shanghai, care a fost faimos timp de peste un secol pentru extraordinara sa statuie a lui Buda din jad alb. Urmează plecarea la Grădina Yu, care este situată în centrul orașului vechi. Grădina Yu a fost construită în timpul dinastiei Ming și posedă caracteristicile stilului arhitectonic al dinastiei Ming. După-amiază, puteţi vizita Concesiunea franceză din Shanghai. Seara, program opţional: spectacol acrobatic (se achita la fata locului, in functie de disponibilitate). Intoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 8

Ziua 8: Shanghai. Timp liber sau excursie optionala: Suzhou

Mic-dejun. Plecare spre Suzhou, faimos pentru gradinile sale decorate in stil chinezesc. Cele mai exclusiviste sunt Gradina Pescarului Masters Nets si Gradina Lion Grove. Privelistile sunt variate si sunt o combinatie perfecta de roci, apa si verdeata. In continuare se viziteaza cea mai veche strada din Suzhou, strada Shantang, cu o istorie de aproximativ 1200 ani, fiind un important centru cultural in perioada Dinastiilor Ming si Qing. Aceasta strada este singura din oras situata de-a lungul canalelor de apa. Intoarcerea la hotel pentru cazare.

Ziua 9

Ziua 9: Shanghai. Zbor de intoarcere catre Bucuresti

În funcție de orarul de zbor, veți avea timp liber sau puteți participa la o excursie opțională propusa de ghid la fața locului: Tur pietonal Hutong. Veți avea posibilitatea de a merge la Drum Tower pentru a admira turnurile din exterior. În continuare se va face un tur pietonal printre străzile vechi ale orașului Beijing. Urmează transferul la aeroport și zborul de întoarcere în București.


China - Beijing - Shanghai - Marele Zid


Detalii rezervare

Pret total
3198 EUR
Servicii incluse

Servicii neincluse

Politica de anulare