Israel – culturi, arte, religii

1049 EUR / persoana

Locuri disponibile: 16

Edelweiss Travel, touroperator cu peste 15 ani de experiență, organizează un circuit cultural în Israel, Țara Sfântă, axat pe vizitarea frumseților acestei țări și a locurilor sfinte.

CÂND?

Între 19 și 25 august 2019.

UNDE?

În Țara Sfântă, Israel.

CE VEDEM?

Israelul, locul de se întâlnesc cele trei religii monoteiste, a fost și este una dintre cele mai râvnite fâșii de pământ.

Culturile și civilizațiile care au trecut pe aici au lăsat în urma lor multe capodopere, unele chiar demne de Patrimoniul Cultural Universal. De aceea am axat circuitul pe principalele orașe ale Israelului dar nu am ignorat locurile sfinte și cu încărcătură spirituală. Vom vizita Caesarea, Haifa, orașul cu cel mai mare port al Israelului, Akkre (Accra), Nahariyya, Safed, Ierihon, cel mai vechi oraș locuit fără întrerupere, Ierusalim, Nazareth, Bethlehem și Tel Aviv-Jaffa. De asemenea vom merge la Muntele Tabor, la Marea Galileii și la râul Iordan, în zona locului de botez al Domnului Isus Hristos.

Vom putea parcurge Via Dolorosa, adică ”Drumul Crucii” și ne vom reculege la Biserica Sfântului Mormânt, locul Cinei cea de Taină, Zidul Plângerii și alte frumuseți ale Israelului.

Ultima zi este dedicată relaxării pe plajele de la Marea Mediterană ale Tel Aviv-ului.

Pe durata circuitului vom primi informații de la ghid israelian atestat, vorbitor de limba româmă.

CÂND PLATIM?

 • 450 EUR la înscriere, pentru înscrierile până în 10 iunie 2019;

 • Diferența până la 50% din pachet până la 01 iulie 2019 (cei ce se înscriu după 10 iunie achită la înscriere 50% din valoarea pachetului);

 • 100% pana la 19 iulie 2019 (cei ce se înscriu după 01 iulie achită 100% la înscriere);

 

CE PENALIZĂRI SUNT?

 • 450 EUR pentru renunțarea la călătorie în perioada 10 iunie – 01 iulie;

 • 50% pentru renunțarea la călătorie între 01 iulie și 19 iulie;

 • 100% pentru renunțarea la călătorie după 19 iulie.

 

AlLTE DETALII

 • Tariful este calculat pentru grup de minim 30 de persoane.

 • Pentru grup de 26-29 de persoane se achită supliment 40 EUR;

 • Pentru grup 21-25 persoane se acita supliment 90 EUR;

 • Sub 21 de persoane se anulează excursia.

La înscriere, locurile rămân la dispoziția solicitantului, fără să achite avans:

 • 3 zile pentru perioada până la 01 iulie;

 • 2 zile pentru perioada 01 iulie – 25 iulie;

 • 24 ore pentru perioada 25 iulie la 01 august;

 • 2 ore de la 01 august la 19 august.

 

SUPLIMENTE ȘI REDUCERI

 • Supliment cameră single – 385 EUR

 • Supliment demipensiune – 120 EUR

Ziua 1

La ora 05:15 vă veți întâlni cu însoțitorul de grup din partea Edelweiss Travel în terminalul ”plecări internaționale” ale Aeroportului Henri Coandă, aripa nouă.

După formalitățile aeroporuare, ne îmbarcăm în avionul companiei Tarom și decolăm spre Tel Aviv, unde vom ateriza, pe aeroportul Ben Gurion în jurul orei 10:20.

După formalitățile de intrare în Israel și preluarea bagajelor ne întâlnim cu ghidul nostru, ne îmbarcăm în autocarul care ne va duce la Caesarea. După ce vizităm situl Caesarea pornim spre Haifa, unul dintre cele mai frumoase ale Israelului unde vom admira Grădinile suspendate Bahai (UNESCO)și vederea panoramica frumosul oraș israelian, cu o vedere panoramică a Mediteranei care-ți taie răsuflarea.

Ne vom caza la Market Hotel Haifa 4*, apoi program liber.

Ziua 2

Luăm micul dejun la hotel, apoi ne îmbarcăm în autocar și plecăm să vizităm Akkre (Accra), Nahariyya și pitorescul Safed, unul din cele 4 orașe sfinte ale evreilor. Safed-ul este centrul Kabbalah și al misticismului evreiesc. Ne întoarcem la Haifa și înnoptăm la același hotel.

Ziua 3

Astăzi vom admira unele dintre cele mai importante locuri ale creștinismului, Muntele Tabor, Nazareth-ul, Marea Galileei după care vom coborî pe valea Iordanului, spre Ierichon, orașul considerat ca fiind cel mai vechi din lume și aflat pe teritoriul Autorității Palestiniene. Vom ajunge la Ierusalim unde ne cazăm la Hotel Prima Royale 4*; apoi program de voie.

Ziua 4

După micul dejun, părasim hotelul, ne îmbarcăm în autocar avînd ca țintă vizitarea Ierusalimului, capitala statului Israel. Patrundem în Cetatea Veche a Ierusalimului prin una din cele 14 porti ale orașului Vechi. Vom parcurge Drumul Crucii și ne vom reculege la Biserica Sfântului Mormânt. Vom merge să vedem unde a fost ultima cină a Domnului nostru, Isus Cristos (Cina cea de Taina.) și vom vedea Zidul Plângerii (locul cel mai sfânt al evreilor din toată lumea). Spre seară vom pleca la Bethlehem, oraș aflat în teritoriile Autorității Palestiniene, unde ne vom caza la Nativity Hotel Bethlehem 4*.

Ziua 5

După micul dedjun, cu bagajrle facute, ne imbarcam și pornim să vizităm orașul în care, conform Vechiului Testament , s-a născut Regele David si, conform Noului Testament, s-a născut Isus Hristos. Vom vizita Biserica Nașterii Domnului, Grota Laptelui și Câmpul Păstorilor. După vizitarea Bethlehemului, ne îndreptam spre Tel Aviv, nu înainte de a face o oprire in partea noua a Ierusalimuli unde vizităm Piata (Shouk) Mahane Yehuda.

Situat pe malul Marii Mediterane, Tel Aviv este cel mai cosmopolit oras al Israelului, cel mai mae centru de business, loc de distractie si relaxare al Israelului. Tel Aviv e supranumit orasul care nu doarme niciodată și este cunoscut în toată lumea și sub denumirea de ORAȘUL ALB, datorită stilului arhitectonic BAUHAUS. Poziția hotelului nostru este perfectă pentru ca fiecare să experimenteze ceea ce crede de cuviință în acest minunat oraș: shoping, restaurante, viața de noapte.

Gazda noastră va fi Hotel Grand Beach Tel Aviv, 4*.

Ziua 6

Pornim într-un tur al Tel Avivului și al frumosului Jaffa, un străvechi oraș port al Israelului și unul dintre cele mai vechi orase din lume.

Restul timpului va fi la dispozitia noastră.

Ziua 7

După micul dejun relaxare la malul Mediteranei. In jurul orei 11 vom face eliberarea camerelor (bagajele le vom lăsa în camera de bagaje a hotelului și avem program liber.

La ora 15:30 ne intalnim la hotel (la recepție) și ne îndreptăm spre aeroportul Ben Gurion. Decolarea este programata la ora 20:05 iar aterizarea la București la ora 22:50.

Locuri:
16
Date de plecare:
2019-08-19
Tarif de la

1049 EUR

Israel – culturi, arte, religii


Detalii rezervare

Pret total
2098 EUR


Servicii incluse

Zbor București - Tel Aviv - București cu compania TAROM
1 bagaj de cală de max. 23 kg
Transfer aeroport - hotel - aeroport
Cazare 6 nopți la hoteluri de 4 stele și mic dejun
Transport cu autocar clasificat pe toată durata circuitului
Ghid local vorbitor de limba română
Intrare la site-ul Caesarea
Excursie la Muntele Tabor
Intrari la bisericile din program
Intrare la Muzeul Israelului
Vizita la Ramat Rachel Kibbutz
Intrare la Centrul de Diamante Tel Aviv
Intrare la Yad Vashem (memorialul Holocaustului)

Servicii optionale

Alte mese decât cele prevăzute în program
Alte cheltuieli personale
Intrări la obiective turistice neincluse în program
Bacșișul pentru ghid și șoferi

Politica de anulare

Pentru anulari cu 70 de zile inainte de checkin penalizarea este de 45.00% din costul rezervarii.
Pentru anulari cu 50 de zile inainte de checkin penalizarea este de 50.00% din costul rezervarii.
Pentru anulari cu 30 de zile inainte de checkin penalizarea este de 100.00% din costul rezervarii.