Amalfi, perla Mării Tireniene

de la 379 EUR / persoana

Locuri disponibile: 20

Circuitul  este gândit să vă prezinte un loc absolut minunat al Italiei, supranumit și Perla Mării Tireniene. Frumusețea naturală a teatrului de luptă dintre mare și scutul de stâncă al uscatului și arhitectura orașelor în amphiteatru a fascinat pe oricine văzut Coasta Amalfi. Mulți regizori au folosit locul drept platou de filmare pentru măcar cateva scene din filmele lor.

Numele îi vine de la orașul Amalfi, principalul centru istoric și politic al coastei.

Se vor vizita în excursii incluse sau opționale:

 • Napoli, despre care există celebrul dicton ”Vedi Napoli poi muori!”, atât de măreț și frumos era considerat (excursie opțională);
 • Abația Montecassino;
 • Riviera Amalfi și excursie cu barca de unde se vede cel mai spectaculos coasta (opțională);
 • Sorrento, unul dintre cele mai iubite locuri ale artiștilor de renume precum Luciano Pavarotti sau Sophia Loren;
 • Casserta, un oraș absolut încântător unde vă veți bucura de peisaje fabuloase. Opțional se poate intra la Paslatul Regal Reggia Casserta, cea mai mare reședință regală construită în afara unui oraș din Europa. Pe cei care veți dori să intrați în Palat, grădinile sale vă vor fascina cu siguranță. Intrarea se achită local.
 • Insula Capri, destinația aristocrației mondiale (excursie opțională);
 • Pompeii, orașul îngropat în lavă și cenușă vulcanică și readus la lumină după aproape două mii de ani.

Plecări și tarife:

Caption
Data de plecare

Tarif de la

[EUR/pers, loc în cameră dublă]

tarifele sunt calculate cu reducere Early Booking de 50 EUR/persoană, pentru rezervări făcute până la 31.01.2022

30.03.2022 379
13.04.2022 439
27.04.2022 439
11.05.2022 459
25.05.2022 479
28.09.2022 499
12.10.2022 469
26.10.2022 469
09.11.2022 399

Servicii incluse:

 • Zbor dus-întors București-Roma(sau Napoli) cu bagaj de cală și de mână;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Ghid vorbitor de limba română;
 • Cazare 7 nopți la hotel de 3*;
 • Mic-dejun in fiecare dimineață tip bufet;
 • Circuit conform program.

Servicii neincluse:

 • Taxe de aeroport: 120 euro/pers.;
 • Pachet  cină 7 seri: 89 euro/pers.;
 • Pachet 3 excursii opționale (zilele 2, 3, 7): 179 euro/pers.;
 • Pachet COMBO (pachet 7 cine + pachet 3 excursii optionale): 249 euro/pers.;
 • Supliment cameră single: 159 euro/pers.;
 • Asigurare medicală, pentru bagaje si storno pandemie 1-69 ani: 15 euro/pers.;
 • Asigurare medicală, pentru bagaje si storno pandemie 70-99 ani: 25 euro/pers.

Pentru oferte personalizate adresați-vă la florentin@edelweiss-travel.ro

 

Ziua 1

ZIUA 1

După sosirea in Italia veți fi preluați de către ghidul dumneavoastră și veți merge către regiunea Campania. Popas la mânăstirea benedictină din Montecassino, care a fost întemeiată în secolul VI și a fost aproape distrusă în cel de-al Doilea Război Mondial de bombele forțelor aliate. Clădirea a fost restaurată ulterior și este vizitată de mii de pelerini. Veți avea timp pentru a lua prânzul înainte de a vă îndrepta către hotelul la care veți fi cazați din regiunea Salerno, zona Batipalia.

Ziua 2

ZIUA 2 - timp liber sau excursie opțională la Napoli

Ziua va începe cu micul dejun. Apoi veți putea opta pentru timp liber la hotel sau pentru turul de o zi într-unul dintre cele mai frumoase și interesante orașe din Italia. Vă veți bucura de magnificul golf Napoli și de Muntele Vezuviu, de regiunea aristocratică Posilipo. Veți face opriri pentru a face câteva fotografii superbe. Se va face un tur cu autocarul la promenada de coastă, Lungomare și pe lângă portul de agrement din Napoli. În continuare veți face un tur pietonal, care va începe din piața centrală, Plebiscito și va continua la Palatul Regal, Biserica Sf. Ferdinando din Paola și Opera Regală San Carlo – cea mai veche operă din Italia. Veți admira eleganta galerie comercială Umberto I și Castelul Anjou (la exterior).  Apoi veți avea timp liber pentru a încerca delicioasa pizza „Margarita” sau pentru a bea o cafea napolitană în eleganta Grand Cafe „Gambrinus” (1860). Sau pentru a face cumpărături pe Via Toledo, cea mai lungă stradă comercială din Napoli. Întoarcere la hotel.

Ziua 3

ZIUA 3 - riviera Amalfi și Positano (excursie opțională)

După micul dejun, la hotel, veți avea timp liber la dispoziție sau puteti participa la excursia opțională Riviera Amalfi. Se pleacă către orașul Salerno, de unde vă veți urca la bordul unei  ambarcațiuni pentru o plimbare de neuitat de-a lungul țărmurilor Rivierei Amalfi. Veți fi impresionați de marea azurie, peisajele naturale și uimitoarele și sate mici, împrăștiate pe dealurile înalte ale Monte Latari. În continuare vom vizita frumosul Positano, construit pe dealurile de deasupra frumosului golf. Veți face o plimbare pe străzile înguste și pitorești și veți avea timp pentru a savura o cafea pe plaja din Positano. Deplasarea la Amalfi - frumoasa perlă a Rivierei cu o bogată istorie maritimă și renumită pentru magnifica Catedrală Sf. Andrei din secolul al IX-lea, se va face tot pe mare. Veți avea timp liber la dispoziție pentru plimbare și pentru prânz.  Vă veți întoarce cu vaporașul la Salerno, iar autocarul o să vă ducă apoi, la hotel, pentru cazare(același hotel).

Ziua 4

Ziua 4 - Excursie la Sorrento (inclusă)

După micul dejun veți porni spre Sorrento, un oraș romantic, frumos și pitoresc, preferat de scriitori, poeți, cântăreți și aristocrați dprecum Sophia Loren, Luciano Pavarotti sau Lucho Dala. Vă veți plimba de-a lungul Piazza Tasso, strada comercială, San Cesare, Catedrala, gradina orașului cu terase deasupra mării la o înălțime de 60 de metri. De aici veți avea o panoramă de neuitat asupra Golfului Napoli și vulcanului Vezuviu. Timp liber pentru prânz și plimbare pe străzile orașului vechi Sorrento. Întoarcere la hotel pentru înnoptare.

Ziua 5

ZIUA 5 - 

După micul dejun veți porni spre Caserta pentru vizitarea orașului medieval Caserta Vecchia. Nu este o destinație foarte cunoscută, dar merită vazută de către toți iubitorii Italiei.  Această locație datează oficial din secolul 9, dar se laudă cu origini mult mai vechi. Zona se află la 401 m înălțime, la poalele muntelui Tifatini și oferă o vedere minunată asupra peisajului italian din apropiere. Vă veți plimba de-a lungul străzilor medievale, printre casele de piatră decorate cu flori. Opțional puteți vizita Palatul Regal si grădinile (se achită la fața locului). Reggia Caserta este cea mai mare reședință regală din afara orașului din Europa. Palatul a fost construit în 1752 de Luigi Vanvitelli pentru regele napolitan Carlo di Bourbon. Palatul Regal din Caserta depășește așteptările regelui prin dimensiune și arhitectură. Veți avea ocazia să vedeți Apartamentele și Sălile Regale, ce fac parte dintr-un total de 1200 de camere din care este compus palatul. Vă puteți plimba prin grădinile magnifice cu specific italian și englez cu fântâni frumoase, cascade și parcuri. Timp liber în Caserta pentru prânz și plimbare. Plecare spre hotel pentru înnoptare.

Ziua 6

ZIUA 6 - Timp liber sau excursie opțională Insula Capri (se achită la fața locului)

Veți începe ziua cu un mic dejun la hotel. Apoi veți putea alege între timp liber sau excursie opțională pe Insula Capri, una dintre cele mai populare și mai iubite insule de către turiști. Bijuteria de lângă Marea Tireniană se află la sud de Golful Napoli. Îmbarcare pe vaporașul care vă va duce către insulă. Capri - un magnet pentru împărați, artiști și scriitori, pentru crema aristocrației europene și vedete de cinema. O stațiune de lux de primă clasă, numită de împăratul Augustus „insula leneșilor”, care a devenit sinonimă cu luxul. Ajunși în portul mare din Capri, veți urca în orașul Capri cu telecabina. Veți face un tur pietonal - Piazza Umberto și Biserica Sf. Ștefan, magazine elegante ale designerilor renumiți, grădinile lui Augustus cu vedere la faraoni - emblema insulei. Plecare cu vaporul din Capri pentru a ajunge la autocar. Întoarcere la hotel pentru înnoptare.

Ziua 7

ZIUA 7 - Timp liber sau excursie opțională la Pompeii

După micul micul dejun, veți avea timp liber la dispoziție sau veți putea alege o vizită la Pompeiul antic, distrus în anul 79 de erupția Vezuviului. Vă veți cufunda în atmosfera acestui oraș reînviat de arheologi, cândva un bogat port comercial și locul preferat de vacanță al împăraților romani. Veți admira Forumul, Bazilica, Templul lui Apollo, Templul lui Jupiter, Băile, Teatrul Mare și Teatrul Mic, cazarma gladiatorilor etc. Vă veți plimba pe străzile pietruite ale orașului antic și vei simți spiritul și magia unui oraș căruia îi lipsesc doar locuitorii. Pompei a fost inclus în Patrimoniul Cultural Universal al UNESCO. Întoarcere la hotel pentru înnoptare.

Ziua 8

ZIUA 8 -  Zborul de întoarcere acasă

După micul dejun, vom avea transferul la aeroport pentru zborul spre casă.

Locuri:
20
Date de plecare:
2022-03-30; 2022-04-13; 2022-04-27; 2022-05-11; 2022-05-25; 2022-09-28; 2022-10-12; 2022-10-26; 2022-11-09
Tarif de la

379 EUR

Amalfi, perla Mării Tireniene


Detalii rezervare

Pret total
758 EUR


Servicii incluse

Zbor Bucuresti - RomaNapoli - Bucuresti
Bagaj de cabina si de cala
Transfer aeroport - hotel - aeroport
7 nopti cazare cu mic dejun
Excursiile din program
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxe de aeroport - 120.00 EUR
Pachet 7 cine - 89.00 EUR
Excursiile opționale din zilele 2, 3 si 7 - 179.00 EUR
Pachet combinat, 7 cine si cele 3 excursii - 249.00 EUR
Supliment cameră single - 159.00 EUR
Asigurare medicală, pentru bagaje si storno pandemie 1 - 69 ani - 15.00 EUR
Asigurare medicală, pentru bagaje si storno pandemie 70 - 99 ani - 25.00 EUR

Politica de anulare